Afbeelding bij Home
Kennis, ervaring en affiniteit.
Kies voor de kwaliteit van professionals!

Watts & Liters B.V.

Watts & Liters is de officiële importeur van Maatz-ChristensenSICC en Zilmet. Producenten van platenwisselaars, buffervaten, voorraadvaten, verdelers en opbouwelementen voor koeling, verwarming, sanitair, industrie en perslucht. Hiervoor leveren wij enkel streng geselecteerde kwaliteit van gerenommeerde topfabrikanten.

Door onze kennis, ervaring en affiniteit met de markt is ons assortiment zorgvuldig afgestemd. Zo kunt u kennismaken met de superieure kwaliteit van onder meer: platenwisselaars, buffervaten, voorraadvaten in vele uitvoeringen en dikwandige verdelers tot wel DN1000 in vele uitvoeringen.

Waar wij het verschil maken

Omdat wij uitsluitend werken met professionele, gecertificeerde fabrikanten, kunt u altijd rekenen op producten die aan de hoogste norm voldoen. Bovendien nemen wij u graag zorg uit handen met onze moderne, snelle en ongecompliceerde wijze van zakendoen. In Watts & Liters vindt u de ontzorgende schakel tussen u als opdrachtgever en de fabrikant. Wij dragen zorg voor het gehele proces, van bestelling tot aflevering, inclusief de tussentijdse wijzigingen.

Door te informeren, aandachtig te luisteren, te controleren en optimaal samen te werken weten wij wat u nodig heeft. Het resultaat: topkwaliteit leveren voor een concurrerende prijs. Dat is ons doel.

Watts & Liters, dat is één op één zaken doen met professionals.
Gedreven, collegiaal, snel en duidelijk!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Watts & Liters B.V. Telefoon: 06 15227177  Email: info@wattsenliters.nl