Afbeelding bij Buffervaten
Ambachtelijk en innovatief gaan
hand in hand bij SICC Tech

Maak kennis met de topproducten van SICC Tech

SICC Tech is meester in het ontwerpen en vervaardigen van buffervaten en voorraad vaten bestemd voor sanitair, koeling, verwarming, industrie, perslucht en olie & gas. SICC is opgericht in 1973, gelegen in het industriegebied Rovigo Italië en de productielocatie heeft een oppervlakte van 55.000 vierkante meter waaronder 21.000 vierkante meter productie ruimte en een overdekt voorraad magazijn van 3500 vierkante meter.

Dankzij automatische productielijnen en robot las-stations, verzekert SICC betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van een hoge kwaliteitsstandaard. Know-how van meer dan 43 jaar ervaring, maakt de verwerking met plaatdiktes tot 100 mm, met een diameter van 6 meter en een druk tot 200 bar voor een distributie- en certificering van haar producten mogelijk voor export naar 39 landen.

Thermo
Thermo Voorraadvaten voor sanitair water met warmtewisselaars, uitneembare warmtewisselaars, tank in tank en expansie.


Download THERMO catalogus

Bijzondere projecten

Producten geschikt voor vloeistoffen of gassen ontworpen en geproduceerd volgens de specificaties van de opdrachtgever en in overeenstemming met de belangrijkste internationale certificaten.

Certificeringen
De certificeringen op dit moment bezit SICC zijn als volgt: ISO 9001 , ISO 14001 , 97/23 / EG VAN MODULO , 2009/105 / EEG van de Raad [apparatuur Simple Pressure] , TR-CU 032 [EAC] , SEAL CHINA , Lloyd’s Register, ASME U aanwijzer [ASME VIII Div.1] , ASME Nationale Raad.

Mail ons voor een prijsaanvraag